پدیکور ناخن

پدیکور ناخن چیست و چه ویژگی هایی دارد

تا به حال به این فکر کرده اید که پدیکور ناخن چیست و ریشه ی آن به چه کشوری باز می گردد؟ پدیکور یک روش درمانی فرانسوی است. تمامی خانم ها به زیبایی پا هایشان بسیار اهمیت می دهند ضمن این که همیشه گفته می شود پا ها قلب دوم هستند و باید به آن ها اهمیت داد. پدیکور ناخن یک روش درمانی، ترمیمی و زیبایی است که بر روی ناخن و خود پا صورت می پذیرد. انجام پدیکور، هم در منزل امکان پذیر است و هم در محیط های آرایشگاهی. در ادامه این مقاله از سالن ناخن شیما بعنوان مرکز پدیکور ناخن در کرج با ما همراه باشید.

مراحل پدیکور ناخن

پدیکور ناخن همانند مانیکور از مراحلی مشابه تشکیل شده است مثل:

  • مرتب و کوتاه کردن ناخن های پا
  • از بین بردن پوست اضافی و کوتیکول اطراف ناخن
  • استفاده از لوسیون و روغن برای رطوبت رسانی به پوست پا
  • ماساژ کف پا
  • کف سابی برای از بین رفتن خشکی و ترک های پاشنه پا
  • در صورت تمایل آبرسانی به زانو ها
  • و در انتها اگر مایل باشید، لاک ناخن

مزایای پدیکور ناخن

پدیکور تنها برای زیبایی پا ها نیست بلکه بیشتر مواقع برای سلامتی پا ها و مراقبت بیشتر از آن ها انجام می شود. در پدیکور ناخن از آسیب هایی مانند خشکی پا جلوگیری می شود همچنین با استفاده از مواد تقویتی ناخن، می توان از شکستن زود هنگام ناخن ها جلوگیری و به استحکام آن ها کمک کرد.

لازم به ذکر است که، اگر پدیکور پا را چه در منزل و چه در سالن های زیبایی انجام می دهید از پدیکوریست خود بخواهید که وسایل مورد استفاده را تمیز و ضد عفونی کرده، همچنین از مواد مرغوب و خوب برای انجام پدیکور استفاده کند. سعی کنید برای انجام پدیکور، این کار را نزد افراد متخصص انجام داده و تا حد امکان نزد افراد مبتدی نروید زیرا امکان قارچ و زخمی شدن پا ها وجود دارد.

پدیکور تنها برای خانم ها انجام نمی شود بلکه بسیاری از آقایان برای سلامتی پا ها ی خود نیازمند پدیکور هستند.

آیا پدیکور به گردش خون کمک می کند؟

حالا که می دانیم پدیکور ناخن چیست باید به این سوال پاسخ دهیم و بگوییم بله! در ماساژی که برای کف پا در پدیکور انجام می شود، نه تنها به آرامش پا ها کمک می شود بلکه گردش خون در این ناحیه را نیز افزایش می دهد و حتی باعث جوانسازی پا ها می شود. همچنین ماساژ کف پا، می تواند تا حد زیادی استرس را از شما دور کند.

انواع مختلف پدیکور

کاهش آلودگی و عفونت بعد از پدیکور ناخن

زیر ناخن پا، محل بسیار مناسبی برای تجمع و رشد باکتری ها و آلودگی ها می باشد. اگر به فکر از بین بردن این آلودگی ها نباشید ممکن است تجمع آن ها باعث به وجود آمدن عفونت های پیش بینی نشده و حاد شود پس بهتر است ماهی یک بار برای انجام پدیکور به افراد متخصص مراجعه کنید.

مراحل انجام پدیکور در منزل

  1. ابتدا پاها را به خوبی تمیز و ضدعفونی کنید.
  2. دست ها را به خوبی شسته تا احتمال انتقال میکروب و باکتری به صفر برسد و حد الامکان از دستکش استفاده کنید.
  3. اگر بر روی سطح ناخن خود لاک دارید به خوبی لاک ها را پاک کنید.
  4. قبل از انجام پدیکور، پا ها را در آب ولرم و نمک دریایی قرار دهید. حتی می توانید برای این کار از کوکتل های موجود استفاده کنید و حدود 15 دقیقه صبر کنید تا سلول های شاخی و پوست های مرده، از پا جدا شود.
  5. سپس پا ها را به خوبی خشک کرده و ناخن ها را کوتاه کنید و بعد از آن به سوهان کشی بپردازید تا فرم ناخن ها زیبا و مناسب شود.
  6. پس از کوتاه کردن ناخن ها و کف سابی پا، حتما پا ها را با روغن، لوسیون و کرم های مخصوص مرطوب کنید و ماساژ دهید این کار باعث افزایش خونرسانی می شود.
  7. حتما از جداکننده ی ناخن پا استفاده کنید! به دلیل نزدیک بودن ناخن های پا به یکدیگر بهتر است از جدا کننده استفاده کنید تا تسلط شما به ناخن ها افزایش یابد. البته اگر می خواهید بعد از پدیکور لاک بزنید، این وسیله برای شما کاربرد بیشتری دارد.

اصول زدن لاک ناخن

در مرحله اول از بیس کت استفاده کنید و پس از خشک شدن آن، از 2 لایه لاک استفاده کنید. هرچه لاک نازک تر زده شود، ماندگاری آن نیز بالاتر است. تا زمانی که یک لایه، کامل خشک نشود به هیچ عنوان لایه بعدی را نزنید. پس از لایه آخر، برای تداوم و ماندگاری لاک خود از تاپ کت استفاده کنید. همچنین تاپ کت باعث درخشان شدن ناخن می شود. اگر گوشت اطراف ناخن لاکی شده است می توانید با یک گوش پاکن، آن را تمیز کرده و لاک ها را از بین ببرید.

نکات مهم پدیکور پا

  • سعی کنید پا ها را با آب داغ شستشو ندهید زیرا این کار سبب ریش ریش شدن ناخن ها می شود.
  • حتما از کرم های مرطوب کننده استفاده کنید.
  • پوست های اضافی اطراف ناخن را با نیپر ناخن یا گوشت گیر از بین ببرید.
  • همه ی وسایل را قبل از استفاده ضد عفونی کنید.
  • اگر از سوهان برقی استفاده می کنید مواظب باشید که به پوست اطراف پا و صدف ناخن آسیب وارد نشود.
  • سعی کنید به جای استون از لاک پاک کن استفاده کنید.

پارافین تراپی

در این کار نیاز است که، پارافین را از حالت جامد به مایع تبدیل کنید و پا ها را در آن قرار داده و خارج کنید و اجازه دهید تا خشک شود. اگر به صورت دوره ای خشکی پا برای شما به وجود می آید، انجام این کار به شدت به شما توصیه می شود. طرفداران پارافین تراپی در فصل های سرد سال بیشتر هستند.

پدیکور با کوکتل

اگر لوکس بودن هر کاری برای شما مهم است حتما پدیکور با کوکتل را امتحان کنید. کوکتل ها به دلیل روغنی که در خود دارند، سبب نرم شدن و رطوبت رسانی به پوست پا ها می شود. همچنین کوکتل ها دارای نمک دریایی هستند که به سم زدایی بدن از طریق پا ها نیز بسیار کمک می کند.

پدیکور با جوش شیرین

اگر پاشنه ی پا بسیار ترک خورده و خشک شده است از جوش شیرین استفاده کنید. 3 قاشق جوش شیرین را در مقداری آب ولرم حل کرده و پا ها را در آن قرار دهید و اجازه دهید 20 دقیقه بگذرد سپس پا ها را بشویید و سنگ پا بکشید. در این روش به طور کل خشکی ها از بین می رود.

در آخر امیدواریم که این مقاله از وب سایت سالن ناخن شیما برای شما مفید بوده باشد.

5/5 - (1 امتیاز)

50 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *