بهترین و جدیدترین روش کاشت ناخن

کاشت ناخن مفهوم جدیدی نیست، با این حال در ۵ سال گذشته پیشرفت زیادی داشته است. امروزه، روش‌های مختلفی برای کاشت ناخن در سالن‌های زیبایی وجود دارد. اگر در صنعت ناخن نیستید یا اگر تازه وارد این صنعت شده‌اید، تصمیم گیری در مورد اینکه کدام نوع کاشت ناخن برای شما مناسب است، می‌تواند کمی گیج کننده باشد. به همین دلیل یکی از متداول‌ترین و مهم‌ترین سوالاتی که از ناخن کاران پرسیده می‌شود، این است: “بهترین و ایمن‌ترین روش کاشت ناخن چیست؟ و کدام نوع کاشت ناخن برای ناخن‌های ما بهتر است؟”
مشاهده شعب سالن زیبایی ناخن شیما قره داغی

برای پاسخ به این سوال بهترین و جدیدترین روش کاشت ناخن باید با توضیح انواع روش‌های کاشت ناخن و مزایا و معایب آن‌ها شروع کنیم.

  • کاشت ناخن چیست؟
  • چرا کاشت ناخن را انتخاب کنیم؟
  • انواع روش‌های کاشت ناخن
  • کاشت ناخن اکریلیک
  • کاشت ناخن دیپینگ (کاشت ناخن SNS)
  • کاشت ناخن هارد ژل
  • کاشت ناخن پلی ژل
  • کاشت ناخن سافت ژل
  • بهترین و ایمن‌ترین روش کاشت ناخن چیست؟

کاشت ناخن چیست؟

ناخن‌های بلند و زیبا می‌توانند تفاوت زیادی را در احساس و ظاهر دستان شما ایجاد کنند. اگر ناخن‌های کوتاهی دارید یا نمی‌توانید ناخن‌های خود را بلند کنید، کاشت ناخن می‌تواند گزینه خوبی برای شما باشد. اصطلاح کاشت ناخن زمانی استفاده می‌شود که ناخن‌های خود را بلندتر از حد طبیعی کنید و از محصولات تخصصی مانند تیپ ناخن استفاده کنید.

آموزش و خدمات کاشت ناخن با مدرک فنی و حرفه ای ، بین المللی تلفن تماس 09123096734

چرا کاشت ناخن را انتخاب کنیم؟

دلایل زیادی برای کاشت ناخن وجود دارد:

  • ظاهر زیبای کاشت ناخن
  • شما ناخن‌های بلند دوست دارید، اما نمی‌توانید ناخن خود را به طور طبیعی بلند کنید
  • می‌خواهید از جویدن ناخن جلوگیری کنید
  • برای مناسبت‌های خاص مانند نامزدی،عروسی، جشن تولد و غیره

کاشت ناخن یک انتخاب است که با استفاده از آن می‌توانید ناخن‌های خود را کمی بلندتر کنید یا افزایش طول چشمگیری در آن‌ها ایجاد کنید.

شما همچنین می‌توانید با استفاده از کاشت ناخن، ناخن‌های خود را در اشکال مختلف فرم دهید، مانند مربعی، مثلثی، نوک تیز و غیره.

انواع روش‌های کاشت ناخن

انواع مختلفی از کاشت ناخن وجود دارد که رایج‌ترین آن‌ها عبارتند از:

  • اکریلیک
  • دیپینگ که به آن کاشت ناخن SNS نیز گفته می‌شود (تکنیکی از کاشت ناخن با پودر)
  • هارد ژل
  • پلی ژل
  • سافت ژل

کاشت ناخن اکریلیک

کاشت اکریلیک ترکیبی از پودر مخلوط و مونومر مایع است که یک قوام خمیر مانند ایجاد می‌کند. برای اعمال آن از برس اکریلیک استفاده می‌شود. این محصول در هوا خشک می‌شود و سپس به سوهان زیادی نیاز دارد تا نازک‌تر و طبیعی‌تر به نظر برسد.

کاشت اکریلیک یکی از اولین انواع روش‌های کاشت ناخن است و به اندازه کافی قوی و با ماندگاری بالا است. کاشت ناخن‌ با استفاده از این روش معمولا پس از ۳ هفته نیاز به ترمیم دارند. برای ترمیم، ناخن کار کل مواد را از روی ناخن‌های شما برنمی‌دارد، بلکه فاصله بین کوتیکول و مواد قدیمی را پر می‌کند.

کاشت ناخن دیپینگ (کاشت ناخن SNS)

این روش در اواسط دهه ۱۹۹۰ بسیار محبوب شد، زیرا بوی بد مانند اکریلیک نداشتند و به زمان کمتری برای اعمال آن‌ها نیاز بود.

در این روش، یک مایع چسبنده (چسب فوق العاده) به ناخن‌ها می‌زنید، سپس انگشت خود را در پودر (پودر اکریلیک) فرو می‌برید. پودر به سادگی به چسب می‌چسبد. این عمل تا زمانی که لایه ضخیم‌تری ساخته شود، تکرار می‌شود. سپس ناخن‌ها سوهان کشیده می‌شوند تا طبیعی به نظر برسند.

کاشت ناخن‌ با استفاده از این روش معمولا پس از ۲ تا۳ هفته نیاز به ترمیم دارند. برای ترمیم، ناخن کار کل مواد را از روی ناخن‌های شما با استفاده از خیساندن دست و ناخن‌ در استون خالص برمی‌دارد. در این روش به دلیل گرما بخار استون ایجاد می‌شود که باعث خشک شدن پوست شما می‌شود. همچنین استون می‌تواند به ناخن‌های شما آسیب برساند و آلرژی را تشدید کند.

کاشت ناخن هارد ژل

کاشت ناخن هارد ژل شبیه به کاشت ناخن اکریلیک است، با این تفاوت که از نور LED به جای مایع مونومر استفاده می‌شود. این روش همچنین نیاز به سوهان کشیدن دارد. برخلاف اکریلیک، هارد ژل خیلی مضر نیست.

کاشت ناخن‌ با استفاده از این روش معمولا پس از ۳ تا ۵ هفته نیاز به ترمیم دارند. برای ترمیم، ناخن کار کل مواد را از روی ناخن‌های شما برنمی‌دارد، بلکه فاصله بین کوتیکول و مواد قدیمی را پر می‌کند.

کاشت ناخن پلی ژل

پلی ژل مخلوطی از پودر اکریلیک و ژل است. استفاده از آن آسان تر است و به سوهان کشی کمی نیاز دارد. برای کمک به شکل دهی پلی ژل از یک قلمو استفاده می‌شود و از آنجایی که محصول دارای ژل است، باید زیر نور LED خشک شود.

برای ترمیم و ریموو، می‌توانید فاصله بین کوتیکول و مواد قدیمی را پر کنید یا کل مواد را از روی ناخن‌ها با استفاده از خیساندن دست و ناخن‌ در استون خالص بردارید.

کاشت ناخن سافت ژل

در روش کاشت ناخن سافت ژل، از محصولات مبتنی بر ژل برای بلند کردن ناخن‌ها استفاده می‌شود. در مواد آن هیچ گونه اکریلیک وجود ندارد، با این حال مانند لاک ژل نیستند، بلکه قوی تر هستند و می‌توانید با استفاده از آن‌ها ناخن‌های خود را بلند کنید. این روش کاشت ناخن معمولا ۳ تا ۵ هفته دوام می‌آورد. برای ترمیم و ریموو، می‌توانید فاصله بین کوتیکول و مواد قدیمی را پر کنید یا کل مواد را از روی ناخن‌ها با استفاده از خیساندن دست و ناخن‌ در استون خالص بردارید.

بهترین و ایمن‌ترین روش کاشت ناخن چیست؟

به نظر ما کاشت ناخن با سافت ژل بهترین و ایمن‌ترین نوع کاشت ناخن است، زیرا:

  • مانند ناخن‌های طبیعی شما است
  • قوی است
  • به اندازه سایر روش‌های کاشت ناخن دارای ماندگاری است
  • آسیب کمتری به ناخن‌های شما وارد می‌کند
  • اعمال آن بر روی ناخن‌ها سریع و نسبتا آسان است
  • بخارهای قوی از خود متصاعد نمی‌کند
  • بهترین انتخاب برای کاشت ناخن در خانه هستند

نحوه کاشت ناخن

همانطور که گفته شد امروزه کاشت ناخن در بین بانوان امری متداول است. آشنایی با نحوه کاشت قبل از انجام آن ضروری است. کاشتن ناخن در طی چند مرحله انجام می شود. مرحله اول آماده سازی ناخن ها می باشد. قبل از کاشت حتما باید قبل از شروع کاشت توسط یک اسپری ضد باکتری ناخن ها کاملا تمیز شود تا از تجمع باکتری و هر نوع عفونتی در زیر کاشت جلوگیری شود.

این مرحله نباید به هیچ وجه صرف نظر شود. بعد از ضدعفونی کردن ناخن سوهان زدن آغاز می شود. سوهان زدن تا جایی که ضخامت ناخن ها به یک یا دو میلیمتر برسد باید ادامه داشته باشد. این کار باعث می شود که ناخن مصنوعی بهتر روی ناخن قرار بگیرد. سپس برای مرطوب شدن ناخن ها باید آن ها را به ماده قبل از پرایمر کاملا آغشته کنیم.

هنگام استفاده از پرایمر دقت کنید که با پوست دستتان تماس نداشته باشد زیرا به دلیل اسیدی بودن موجب سوزش می شود.

در مرحله دوم با توجه به روش کاشت که برای هر کدام وسایل کاشت ناخن و مواد متفاوت است قالب یا مواد مورد نیاز متناسب با منحنی و اندازه ناخن روی آن قرار می گیرد. بعد از این مرحله نوبت به مخلوط کردن مواد برای ژل زدن یا مواد تزئینی بر روی ناخن می رسد. براش آغشته به ژل یا اکلیل را به صورت ضربه ای روی ناخن می زنند تا حالت ژلی به خود بگیرد و زیبایی منحصر به فردی را به ناخن ها ببخشد.

انواع کاشت ناخن

به طور کلی می توان گفت دو دسته برای کاشت ناخن وجود دارد که از این دو روش سایر روش ها مشتق می شوند. تفاوت انواع کاشت ناخن در شیوه قلم گذاری و پخش مواد است. هر کدام از روش ها زیبایی و استحکام و دوام متفاوتی خواهند داشت. در ادامه چند نوع کاشت متداول را بررسی می کنیم. در هر کدام از این روش ها مواد کاشت ناخن و همچنین لوازم کاشت ناخن متفاوت هستند.کاشت ناخن با ژل، کاشت ناخن پودری، قالبی، فیبری یا گیاهی، اکلیلی، آکواریومی، دیپینگ، لاک ژلیش، سیلک، میکس، فرنچ، بیبی بومر یا هایلایت، مرمریت، موقت یا تیپ گذاری از انواع مدل کاشت ناخن می باشد.

کدام نوع کاشت ناخن برای ما مناسب تر است؟

از مهم ترین دغدغه های بانوان هنگام تصمیم گیری کاشت ناخن انتخاب بهترین نوع کاشت است. باید توجه داشته باشید که برای انتخاب نوع کاشت مناسب به موارد مختلفی مانند زیبایی و ظرافت ناخن ها، دوام و استحکام بالا دقت کنید. علاوه بر این نکات باید قیمت کاشت ناخن و اصول کاشت ناخن توجه داشته باشید. نوع ناخن ها باید متناسب شغل و مشغله های روزانه شما انتخاب شود. انواع کاشت ناخن و دیزاین آن ها با یکدیگر متفاوت بوده و باید هر کسی متناسب با سلیقه و شرایط خود مورد مناسب را انتخاب کند. به طور مثال پودر کاشت ناخن که در روش کاشت پودری استفاده می شود متناسب با آب و هوای تهران است، اگر در طول روز شستشوی زیادی انجام می دهید و ناخن های ظریف و براق می خواهید کاشت ناخن ژله ای انتخاب مناسبی برای شماست. برای افرادی که ناخن های پراکنده و یک شکل ندارند ناخن قالبی انتخاب مناسبی نیست

کاشت ناخن به روش پودری​

در کاشت اولیه تیپ یا همان ناخن مصنوعی از نیمه ناخن با چسب ناخن چسبانده می‌شود و تا اندازه دلخواه کوتاه می‌شود. روی ناخن مواد ضد قارچ را می‌زنند، بعد پودر کاشت که همان مواد دندانپزشکی است روی ناخن زده و در امتداد قالب کار می‌کنند و بعد از آن باسوهان کشی برقی به ناخن شکل می‌دهند.

انواع مدل و روش‌های کاشت ناخن

  • کاشت ناخن با ژل

مواد ژل به صورت آماده قابل خریداری است. آن را بعد از مواد ضدقارچ روی ناخن می‌گذارند و در دستگاه یووی قرار می‌دهند تا خشک شود. این نوع کاشت شبیه همان کاشت پودر است و فقط مواد آن‌ها با هم فرق می‌کند و نیازمند ترمیم ناخن است.

انواع مدل و روش‌های کاشت ناخن

  • مزایا و معایب روش های کاشت ناخن

مقایسه مزایا و معایب روش های کاشت ناخن بدین شرح است:

کاشت پودری

مقاومت بالا*چسب غیر حساسیت *زمان بر*احتمال اگزما*نیاز بیشتر به ترمیم

کاشت با ژل

ظریف و براق*سازگاری با شستشوی زیاد*بدون بو*هزینه بالا*برداشتن بسیار سخت ژل

معرفی انواع مدل های کاشت ناخن

روش‌های زیباسازی ناخن‌ها به انواع مدل کاشت ناخن مانیکور محدود شده که دارای قابلیت هایی مختلف در ایجاد زیبایی در ناخن‌ها می‌باشند از زیبایی باشند.

  • کاشت ناخن قالبی یا دوآل

کاشت ناخن قالبی، به وسیله قالب هایی با سایز طبیعی ناخن ها انجام می شود، مقداری از مواد مخصوص کاشت ناخن را در قالب ریخته و با مهارت روی صدف ناخن ها قرار می دهیم و پس از چند ثانیه، قالب را از مواد روی ناخن جدا کرده و بر میداریم.

  • کاشت ناخن به روش فیبر یا گیاهی

در این روش بدون استفاده از هرگونه مواد حساسیت زا تنها با گذاشتن الیافی طبیعی که همانند کاغذهای بریده شده می باشد، به کاشت ناخن پرداخته می شود.

  • کاشت ناخن اکلیلی

این نوع از کاشت ناخن از مشتقات کاشت ناخن پودری بوده و با استفاده از اکلیل های مختلف در قسمت فرنچ ناخن ها، به طراحی دائم ناخن ها اقدام می شود.

  • کاشت ناخن آکواریوم

یکی از عجیب ترین انواع کاشت ناخن ، ساخت یک آکواریوم کوچک در ناخن های دست است که به وسیله حالتی خاص از چسباندن دو تیپ بر روی یکدیگر و ایجاد فاصله ایجاد شده که می توان با تزریق اندکی آب مقطر در آن و استفاده از اکلیل های رنگی، جلوه ای متحرک و زیبا همچون آکواریوم ایجاد نمود.

اگر به دنبال شغلی پردرآمد در حوزه زیبایی هستید برای آموزش کاشت ناخن در مدرسه شیما همین حالا تماس بگیرید.

  • کاشت ناخن دیپینگ

در این روش از انواع کاشت ناخن بدون استفاده از لیکوئید و تنها با پودر و پرایمر به کاشت ناخن می پردازیم.

  • کاشت ناخن سیلک

در این روش از انواع کاشت ناخن حالت طبیعی ناخن ها حفظ شده و با چسباندن لایه ای از جنس ابریشم با چسب و قلموی مخصوص بر روی ناخن طبیعی یا تیپ گذاری شده به ایجاد ضخامتی مناسب بر روی ناخن ها می پردازیم.

  • کاشت ناخن میکس

از انواع کاشت ناخن که دارای طرفداران زیادی در دنیاست می توان به روش میکس اشاره نمود که ترکیبی از کاشت ناخن پودری و استفاده از تاپ شاین در مرحله آخر است که درخششی فوق العاده را به ارمغان خواهد آورد.

  • کاشت ناخن فرنچ یا فرنچ دائمی

در این شیوه از کاشت ناخن باید به وسیله پودر اکریلیک در قسمت فرنچ ناخن، به ایجاد خط لبخندی زیبا و همچنین فرنچی عالی پرداخته و در انتها از پودر اکریلیک کلیر برای کاور نمودن تمامی صدف ناخن استفاده نمود.

  • کاشت ناخن بیبی بومر یا کاشت هایلایت

در این روش جالب از انواع کاشت ناخن با دو رنگ همزمان در قسمت ریشه و نوک انتهایی ناخن به ادغام کردن این دو رنگ در یکدیگر پرداخته و ایجاد می نمائیم به طوری که مرز محو شدن دو رنگ قابل تشخیص نباشد.

  • کاشت ناخن مرمریت

صدف سازی انجام می شود و بعد تو قسمت فرنچ از مرمریت های آماده برای دیزاین استفاده میشود . مرمریت از سنگ ریزه هایی بسیار براق و زیبا تشکیل شده و زیبایی قابل اعتنایی را در ناحیه فرنچ ناخن ها ایجاد می نمایند.

  • کاشت ناخن موقت یا تیپ گذاری

در این روش تنها به تیپ گذاری بسنده کرده و بر روی سطح ناخن از لاک ناخن و یا استیکر استفاده می شود

  • کاشت ناخن با توجه به فرم ناخن ها

اما فرم ناخن نیز اگر مهم‌تر از رنگ لاک نباشد اهمیتی کمتر از آن ندارد. انواع مختلفی از فرم ناخن بدین شرح است:

  • فرم ناخن بادامی

بادام فرم بیضی شکل دارد اما نوک آن کمی تیز و زاویه‌دار است . ناخن بادامی نیز چنین فرمی دارد یعنی خطوط منحنی تندی دارد که کمی حالت تیزی به خود گرفته‌اند. طبیعی است که این فرم ناخن انگشتان شما را کشیده نشان خواهد داد.

انواع مدل و روش‌های کاشت ناخن

  • فرم ناخن گرد

ناخن‌های گرد از یکی از کلاسیک‌ترین مدل‌های ناخن به شمار می‌آیند. ناخن‌های گرد که دارای طولی کوتاه با لبه‌هایی گرد هستند، برای انگشتان پهن و کوتاه بهترین گزینه‌ به حساب می‌آیند.

انواع مدل و روش‌های کاشت ناخن | عکس، مزایا و معایبانواع مدل و روش‌های کاشت ناخن | عکس، مزایا و معایب

  • ناخن مربعی

برای روزهای گرم تابستانی که احتمال انتقال بیماری‌ها نیز بالا است این مدل ناخن بهترین، ساده‌ترین و بهداشتی‌ترین انتخاب است. به خصوص اگر ناخن‌هایی کشیده و انگشتانی زیبا داشته باشید.

  • ناخن بیضی

اگر ناخن‌های چندان بلندی ندارید اما باز هم می‌خواهید مدل متنوع و جذابی بدهید ما فرم ناخن بیضی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

بررسی معایب و محاسن کلی کاشت ناخن

ناخن در کاشت هیچ آسیبی نمی‌بیند، زیرا بعد از جدا شدن ناخن از بستر که ناخن رشد می‌کند و فرد احتیاج به ترمیم پیدا می‌کند یعنی ناخن سالم است در بعضی مواقع کاشت برای کسانی که عادت به‌جویدن ناخن دارند هم پیشنهاد می‌شود. چسب ناخن حساسیت‌زا نیست، اما ممکن است برخی به مواد کاشت حساسیت داشته باشند که در آن صورت پوست آن‌ها دچار اگزما می‌شود و باید هرچه سریع‌تر کاشت را بردارند.

نکات ایمنی بعد از کاشت ناخن

نکات ایمنی مهمی که بعد از گریم ناخن باید آن را رعایت کرد بدین شرح است:

  • مراقب آلرژی باشید

هیچ تفاوتی در نوع کاشت وجود ندارد تنها ممکن است اندازه حساسیت‌ها به مواد در افراد متفاوت مختلف باشد که در این‌ صورت استفاده از آن مواردی که کمتر حساسیت‌ زاست ارجحیت دارند.

اگر ناخن‌ها عفونت کنند با آنتی‌بیوتیک‌ها درمان صورت می‌گیرد. اگر جرم به وجود بیاید، باید جرم‌ها برداشته شوند. در مورد جدا شدن ناخن به این‌ صورت است که ناخن باید از جا در آورده شود. اگر در مراحل اولیه، درمان صورت گیرد ناخن مجدد رشد خواهد کرد اما اگر زمان زیادی گذشته باشد دیگر مانع از چسبیده شدن ناخن به پوست می‌شود.

عوامل ترک خوردن مواد کاشت ناخن

اگر کاشت ژله‌ای باشد معمولا در مکان خشک ترک می‌خورد. اگر کاشت پودری باشد یا کمتر از حد مواد گذاشته‌اید و با کار‌های روزمره خانه آسیب‌پذیر شده یا زیاد سوهان‌کشی کرده‌اید و مواد نازک شده یا مواد پودرتان مرغوب نیست احتمال خشک شدن و خراب شدن آن زیاد است.

  • کاشت ناخن به چه افرادی توصیه نمی شود؟

به کسانی که بیماری عفونی و قارچی دارند توصیه می‌شود که کاشت انجام ندهند، چون این کار باعث می‌شود فرد پیشرفت بیماری خود را از چشم دور کند. کسانی هم هستند که مستعد عفونت هستند و سیستم دفاعی بدن ضعیفی دارند با این کار بیماری را تسریع می‌کنند.

اما ناخن ها‌ی پا آسیب‌پذیرترند. رعایت بهداشت ناخن پا هم از ناخن دست دشوارتر است به همین دلیل کاشت ناخن در پا می‌تواند خطرناک‌تر باشد. کاشت ناخن تا حد امکان توصیه نمی‌شود مگر در مواقع خاص مثل کسانی که ناخن‌شان عیب دارد..

5/5 - (1 امتیاز)

8 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *