همه چیز درباره ی مراقبت های ناخن پس از کاشت
داشتن ناخن های زیبا و جذاب یکی از موارد بسیار مهم در زیبایی و آراستگی خانم ها به حساب می آید. کسب اطلاعات درباره ی کاشت و مراقبت های ناخن پس از کاشت می تواند کمک بزرگی در آراستگی دست های شما باشد که ما در این مقاله از سالن ناخن شیما قره داغی قصد داریم به بررسی این موضوع بپردازیم.. برخی از خانم ها صدف ناخن بسیار کوچک و نامتقارنی دارند و این موضوع سبب می شود تا در اغلب موارد لاک زیبا و مرتبی بر روی انگشتان خود نداشته باشند. استفاده از روش کاشت ناخن برای این افراد می تواند زیبایی را به ارمغان آورد.
مراقبت های ناخن پس از کاشت چه مزایایی دارد؟
بعد از کاشت ناخن حتما باید موارد مهمی را رعایت نمایید تا بعدا دچار مشکل نگردید. متاسفانه برخی از افراد بدون توجه به مراقبت های ناخن پس از کاشت اقدام به انجام کارهای نامناسب می نمایند. دوام و زیبایی کاشت ناخن در گرو رعایت مراقبت های لازم می باشد. البته یکی دیگر از موارد مهم در دوام کاشت ناخن کیفیت مواد استفاده شده برای کاشت و تخصص ناخن کار می باشد. در مواردی که از مواد نامرغوب استفاده شود یا ناخن کار به اندازه ی کافی حرفه ای نباشد قطعا مشکلاتی بعد از کاشت به وجود می آید. پس قبل از هر چیز یک ناخن کار معتبر انتخاب نمایید.
مراقبت در برابر رطوبت
یکی از مهم ترین موارد برای مراقبت از کاشت ناخن دوری از آب و رطوبت زیاد است. برخی از خانم ها روزانه چندین ساعت صرف شستن لباس و ظرف می نمایند. قرار داشتن کاشت ناخن در معرض آب و رطوبت سبب کاهش استحکام آن می شود. البته انجام کارهای ضروری مانند استحمام و شستن دست هرگز باعث شکستن ناخن نمی شود. در صورتی که فرد بدون استفاده از دستکش ساعت ها ناخن های خود را زیر آب قرار دهد این آسیب ایجاد می گردد. در صورتی که اهل شستشوی لباس و ظرف هستید حتما باید در هنگام شستن از دستکش استفاده نمایید. دستکش تاثیر بسیار زیادی در مراقبت و جلوگیری از شکستن کاشت ناخن دارد. بهتر است برای سلامتی پوست خود نیز این مورد را رعایت نمایید.
البته علاوه بر رطوبت، دوری از آتش و گرما نیز یکی از مراقبت های ناخن پس از کاشت می باشد. قرار دادن ناخن در معرض گرما و آتش قطعا سبب تخریب کاشت خواهد شد. اگر از فندک و کبریت استفاده می نمایید حتما باید دقت کنید تا تماسی با ناخن های شما نداشته باشد. توجه به این موارد در صورتی که کاشت حرفه ای و با کیفیتی را داشته باشید، می تواند کمک بزرگی در سالم ماندن ناخن های شما نماید. اگر مواد استفاده شده برای کاشت کیفیت پایینی داشته باشند قطعا با رعایت مراقبت ها نیز دچار مشکل خواهید شد. بهتر است در هنگام انجام کاشت نسبت به با کیفیت بودن مواد اطمینان حاصل نمایید.
مراقبت در برابر ضربه و فشار
از مهم ترین عوامل دیگر در شکسته شده ناخن ها ایجاد ضربه و فشار شدید می باشد. زمانی که کارهای خانه و تمیزی را انجام می دهید هر فشاری می تواند سبب آسیب به ناخن شما شود. در هنگام انجام کارها باید مراقب باشید تا هیچ فشار و ضربه ای به ناخن ها وارد نگردد. در مواردی برخی از افراد عادت به جویدن ناخن دارند. این عادت سبب آسیب جدی در کاشت ناخن می شود. توجه داشته باشید که اگر عادتی مثل جویدن ناخن دارید، حتما باید قبل از انجام کاشت این عادت را ترک نمایید. در صورتی که کار یا شغل شما توسط انگشتان انجام می شود ممکن است دوام ناخن ها کمتر باشد. به هر حال بعد از انجام کاشت باید فشار کمتری را به انگشتان خودتان وارد نمایید.
تماس مواد شیمیایی مانند انواع پاک کننده ها و یا استون نیز می تواند ناخن شما را آسیب پذیر نماید. الکل نیز یکی از موادی است که می تواند باعث از بین رفتن زیبایی کاشت ناخن شما شود. متاسفانه بعد از همه گیر شدن بیماری کرونا استفاده از الکل تبدیل به یک عادت برای همه شد. اگر شما هم عادت به استفاده روزانه از الکل برای ضد عفونی دارید بهتر است از تماس آن با ناخن های خودتان جلوگیری نمایید. اگر کاشت ناخن انجام داده اید بهتر است به جای لاک از ژلیش استفاده نمایید. زیرا برای پاک کردن ناخن باید از استون استفاده کنید و این کار باعث آسیب به کاشت ناخن می گردد.
مراقبت های ناخن پس از کاشت و انجام ترمیم به موقع
ترمیم به موقع کاشت یکی از مهم ترین مراقبت های ناخن پس از کاشت می باشد. اگر بعد از 40 روز برای ترمیم اقدام می کنید نباید انتظار ناخن های زیبا و سالم را داشته باشید. حداکثر پس از 25 الی 30 روز باید برای ترمیم کاشت خود اقدام نمایید. در صورت ترمیم نشدن به موقع کاشت، ناخن طبیعی رشد کرده و سبب از بین رفتن زیبایی ناخن می گردد. در صورتی که دیر برای ترمیم کاشت اقدام نمایید میزان آسیب پذیری ناخن بیشتر خواهد بود. قد بسیار بلند ناخن باعث افزایش سطح تماس آن با محیط می گردد. توصیه می شود برای دوام بیشتر قد کاشت ناخن خود را کوتاه در نظر بگیرید. قبل از اقدام برای کاشت حتما اطلاعات کافی درباره ی مراقبت های ناخن پس از کاشت را فرا بگیرید.
یکی دیگر از موارد مهم در مراقبت های ناخن پس از کاشت، ریموو و برداشتن کاشت ناخن می باشد. اگر بعد از مدت طولانی قصد ریموو و برداشتن کاشت ناخن خود را داشتید حتما باید این کار را به دست افراد متخصص بسپارید. متاسفانه برخی این تصور را دارند که به راحتی در خانه می توانند کاشت خود را ریموو نمایند. توجه داشته باشید که استفاده از ابزارها و مواد نامناسب سبب ایجاد آسیب شدید به صدف ناخن می گردد. ناخن طبیعی که مدت ها زیر کاشت قرار داشته است بسیار ضعیف و شکننده می باشد. در صورت استفاده از فشار و ابزارهای تیز قطعا آسیب جدی ایجاد می گردد. برای ریموو حتما به ناخن کار مراجعه نمایید و به هیچ وجه این کار را در خانه انجام ندهید. همان طور که در ابتدا نیز گفته شد، تخصص و حرفه ای بودن ناخن کار یکی از مهم ترین موارد برای دوام و زیبایی کاشت ناخن می باشد.
بهترین زمان برای ترمیم چندروز است؟
بین 2 تا 3 هفته
مواد کاشت با استون هم پاک میشه یا حتما باید با سوهان مخصوص باشه؟؟
سلام
من صدف ناخنم خیلی کوچیکه چ نوع کاشتی مناسب دست های منه؟
سلام وقت بخیر
من تو خونه خیلی کار میکنم و ظرف میشورم
چ نوع کاشتی مقاوم تره در برابر نشکستن و چ مدل کاشتی بهتره؟ بادومی یا مربع؟
برای ریموو ناخن از چ موادی استفاده میکنید؟
چرا نباید زیاد دستمان در معرض رطوبت قرار بگیرد؟
آستون چه آسیبی به ناخن و مواد کاشت میزنه؟
برای جلوگیری از ترک خوردن ناخن چ کاری انجام بدیم؟
استون و الکل باعث خرابی ناخن کاشت میشه؟
مراقبت های بعداز ژلیش ناخن به اندازه کاشت با پودر اهمیت داره؟
100 درصد… برای ماندگاری بهتر ژل باید نگهداری درست و اصولی انجام بشه
استفاده زیاد از آب داغ به ناخن ها آسیب میرسونه؟
برای مستحکم شدن ناخن چه پیشنهادی دارید/
چطوری میتونیم لایه های مرده پوست رو تو خونه از بین ببریم/
اسون ترین روش برای مراقبت از پوست و ناخن برای زنان خانه دار رو میشه بگید که ناخن ها زود نشکنن؟
روغنهای مخصوص کوتیکول رو از جا میتونیم تهیه کنیم؟
روغنهای مخصوص کوتیکول رو از کجا میتونیم تهیه کنیم؟
چرا ناخن ها بعد از کاشت نازک میشوند؟
کبود شدن بستر ناخنها به چه علت هست؟
چرا نباید ناخنهای کاشته شده را خودمان سوهان نزنیم؟
استفاده از ژل آنتی باکتذیال برای ناخن ها ضرر دارد؟
علت خارش انگشت بعد از کاشت ناخن با پلی ژل چی میتونه باشه؟
کاشت ناخن چگونه قارچ میگیرد و چه چیزی باعث قارچ ناخن میشود؟